Contactlens specialist

De voordelen van een ervaren contactlens specialist

Tegenwoordig is het mogelijk om met contactlenzen op elke afstand scherp te zien. Bovendien nemen de prestaties en de draagtijd nog steeds toe. Betuwe Oogkliniek en Instituut BOKI is contactlens specialist en heeft jarenlang ervaring in het aanmeten van ( specialistische ) contactlenzen en oogzorg voor mensen die kiezen voor contactlenzen.

 

U profiteert bij ons van:

 • Vakkundige en nauwkeurige oogmeting
 • Jarenlang ervaring in het aanmeten van ( specialistische ) contactlenzen en oogzorg voor mensen met contactlenzen
 • de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen.
 • Zeer hoge service: wij zijn pas tevreden als u dat bent
 • Desgewenst een uitgebreid oogonderzoek bij een mogelijke medische oorzaak van uw zicht- of oogprobleem. Het onderzoek is gratis bij afname van contactlenzen.

 

Contactlenzen vaker mogelijk dan u denkt

Tegenwoordig bestaat er voor bijna iedereen een passende set contactlenzen. Naast de simpele harde en zachte lenzen die verziendheid en bijziendheid corrigeren, zijn er nu ook cilindrische en multifocale contactlenzen en hybride lenzen, waarmee mensen met hoornvliesproblemen kunnen profiteren van de voordelen en het beschermende effect van contactlenzen. Door jaarlijkse bijscholing in de Verenigde Staten zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen.

Contactlenzen bij onregelmatig hoornvlies

Als een van de weinige contactlens specialisten in Nederland, zijn wij op de hoogte van de mogelijkheden en toepassingen van de nieuwste soorten contactlenzen. Dat kan leiden tot voor Nederlandse begrippen verrassende resultaten. Mensen met een onregelmatig hoornvlies, ontstaan door een ongeval, operatie, degeneratie of ziekte aan het hoornvlies, kunnen we helpen met specialistische contactlenzen. Deze contactlenzen beschermen het hoornvlies als een drukverband. Tegelijkertijd bieden de contactlenzen goed zicht en laten de pijn verdwijnen.

Uitgebreid oogonderzoek

Wanneer tijdens de eerste oogmeting iets bijzonders opvalt, of u hebt klachten die extra onderzoek vereisen, dan stellen wij een gedetailleerd oogonderzoek voor. Eventuele medische oorzaken van de zicht- of oogproblemen worden op deze manier snel herkend. Indien nodig hebt u binnen 2 weken of bij acute noodzaak zo spoedig mogelijk een afspraak bij een van onze oogartsen. Mocht een verwijzing naar een oogarts niet nodig zijn, dan is alsnog bij afname van contactlenzen, het onderzoek, dat circa een uur in beslag neemt, gratis.

 

 • Of neem direct contact op!
  • +31 344 643436

  Of voor spoed gevallen.

  • +31 641-638343