Directeur

Over de directeur

Helder zicht begint met gezonde ogen.

Voor oogheelkundige Kiumars Ajdari, directeur en oprichter van Betuwe Oogkliniek en Instituut BOKI, is het duidelijk: ‘Helder zicht begint met gezonde ogen. En goed zicht is voor mensen één van de belangrijkste zaken.’

Vanuit zijn passie mensen te helpen met zichtproblemen, studeert Kiumars Ajdari Optometrie aan de Universiteit van Madrid. In 1992 studeert hij af als Doctor of Optometry aan het New England College of Optometry in Boston (Amerika).

Schermafbeelding 2014-08-19 om 22.26.03

bokilogo

Waardevolle ervaring in oogzorg

Tijdens zijn coschappen en daarna, bouwt oogheelkundige Kiumars Ajdari waardevolle ervaring op in oogzorg voor kinderen, ouderen en slechtzienden en richt hij zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen. Hij werkt in gerenommeerde oogklinieken in Madrid en Boston. Daarnaast werkt hij samen met wereldbekende oogspecialisten in een oogkliniek te San Francisco.

Amerikaanse aanpak

In 2008 komt Kiumars met zijn Nederlandse vrouw en kinderen naar Nederland. Het gezin vestigt zich in Echteld waar hij, eveneens in 2008, zijn oogkliniek BOKI opent. Sinds maart 2013 vormt BOKI in samenwerking met Stichting Oog & Zorg een zelfstandig behandelcentrum voor verzekerde en private oogzorg. Zijn Amerikaanse aanpak van oogzorg gericht op het zo lang mogelijk behouden van optimaal zicht, overtuigt. Uit heel Nederland komen mensen met zicht- en oogproblemen naar Echteld. De reden? Kiumars kijkt indien nodig verder dan alleen het aanmeten van een bril of contactlenzen en werkt nauw samen met de oogartsen in zijn praktijk.


 

Professioneel profiel:

 • Doctor in Optometrie, opgeleid in Boston, USA, met DPA (Diagnostische Farmaceutische werkzame stoffen) en TPA (Therapeutische farmaceutische middelen) privileges (sinds 1992). Licenties in Nederland en Spanje, USA (California).
 • Opgeleid aan twee top universiteiten in Optometrie op twee continenten.
 • Glaucoom certificaat, Universiteit van California, Berkeley 2001 (glaucoom behandeling)
 • Verricht volledig primair oogonderzoek met de nieuwste oogheelkundige apparatuur, inclusief een GDx voor glaucoma detectie (sinds 1997), Optical Coherence Tomography(OCT)(sinds 2001), Frequency Doubling Threshold Visual Field Machine (FDT Matrix)(sinds 1999), Corneal Topographer (sinds 1992), Fundus Camera(sinds 1992) en Pachimeter Hoornvlies dikte meting (sinds 2001).
 • Zeer goede klinische ervaring in het aanmeten van contactlenzen waaronder, keratoconics, post-keratoconics (lens die wordt gebruikt na een hoornvliestransplantatie) bi-torisch, torisch, Synergeyes A, KC, PS hybride contactlenzen (een van de meeste geavanceerde lens voor een onregelmatig hoornvlies) en multifocale contactlenzen (bijvoorbeeld Lifestyle GP en Reclaim HD).
 • Volledig gespecialiseerde oogheelkundige onderzoeken van anterieure oogziekten zoals bijvoorbeeld: hoornvlieszweren, oogoppervlakziektes en posterieure oogziekten zoals bijvoorbeeld: glaucoma, macula degeneratie, diabetische retinopathie. Dit alles in samenwerking met wereldberoemde gespecialiseerde oogartsen.
 • Geniet van de overdracht van klinische vaardigheden, kennis en ervaring.[/column]

 

 • Of neem direct contact op!
  • +31 344 643436

  Of voor spoed gevallen.

  • +31 641-638343