FAQ

Wat is oog en zorg visionplan?
Oog en zorg visionplan is het enige preventieve oogzorgplan in Nederland wat deze belangrijke service biedt.
Waarom heb ik oog en zorg visionplan nodig?
We hopen dat U het filmpje bij Oog en zorg heeft gezien. Er werd aan een tandarts gevraagd: ” Moet ik werkelijk al mijn tanden kiezen poetsen en flossen?” Waarop de tandarts antwoord: “Nee hoor, alleen die U wilt behouden.” Preventieve oogzorg is voor iedereen die van plan is zo lang mogelijk, zo goed mogelijk te zien.
Wie heeft voordeel van oog en zorg visionplan?
Iedereen die ogen heeft. Elk lid van de familie. Iedereen die auto rijdt. Elke student die een opleiding volgt…. IEDEREEN IN ONZE SAMENLEVING!
Wat is inbegrepen in het oog en zorg visionplan?
In het standaard pakket zit een jaarlijks uitgebreid oogonderzoek, een montuur tot €100,- en een paar single vision glazen van hoge kwaliteit. Mocht  uw zicht binnen 3 maanden veranderen, dan heeft U recht op een paar gratis nieuwe glazen binnen deze 3 maanden. Heeft U een upgrade nodig voor uw 15% korting op in vergelijking met de normale prijzen. Dit standaard paket heeft een waarde van €308,-
Wat zijn de kosten van oog en zorg visionplan?
De jaarlijkse kosten voor een persoon van het oog en zorg visionplan waarbij alle service wordt afgenomen ligt tussen de €118,- en €150,-. Het complete overzicht van pakketten en bijbehorende prijzen vindt U in de prijslijst onder het kopje Oog&zorg visionplan.Mocht U hierover nog vragen hebben dan kunt U mailen naar:  info@bokioogzorg.nl
Wat krijg ik met het oog en zorg visionplan bij de Betuwe Oogkliniek en Instituut en aangesloten praktijken wat ik niet bij een commerciële opticiën krijg?
Een uitgebreid oogonderzoek volgens de hoogste standaarden en een volledig vergoeding voor uw bril* (montuur en glas). (* bril: montuur tot €100.00 en standaard hoge kwaliteit glazen (sterkte 2.00 tot -1.00 cilinder) tot €80.00)
Wordt het oog en zorg visionplan vergoed door mijn verzekeraar?
In hoeverre U uw bril vergoed krijgt is afhankelijk van wat voor verzekering U heeft afgesloten. Van ons krijft U een rekening en die kunt U indienen bij uw verzekeraar. Zij bepalen dan of U het ingelegde jaarlijkse bedrag geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt.

 

  • Of neem direct contact op!
    • +31 344 643436

    Of voor spoed gevallen.

    • +31 641-638343