Foto’s

Het onderzoek!

 

20110322_0463

U begint met de matrixveld meter, hierbij wordt met behulp van een matrix uw gezichtsveld gemeten, uw hoornvlies onderzocht en een eerste autorefractiemeting gedaan. Deze meting is een eerste indicatie voor oogproblemen.

 

 

 

 

 

20110322_0441Hierna staat de refractiemeting voor u klaar, de meeste mensen kennen deze meting van de opticiën. Op basis van de eerste matrixveld meting wordt een indicatie van de eventuele sterkte gemeten.
Dit is ook het moment dat uw ogen gedruppeld worden, waardoor uw pupillen verwijd worden en uw oog rustiger wordt, waardoor metingen eenvoudiger zullen verlopen.

Na ongeveer tien minuten wachten, onder het genot van een kopje koffie of thee, gaat Kiumars verder met het oogonderzoek.

 

 

20110322_0473

U wordt uitgenodigd om de volgende meting te doen. Met een microscoop wordt de voorkant van uw oog bekeken en meten we de druk van uw ogen. Daarna worden uw ogen aan de binnenkant onderzocht.

 

 

 

 

 

20110322_0425

Als laatste onderzoek, maar alleen indien dit noodzakelijk is en er aanwijzingen voor zijn, vind er d.m.v. een laserscan een scan van uw ogen plaats. Hiermee wordt laag voor laag de dikte van uw netvlies en de gezondheid van uw oogzenuwen gemeten.

 

 

 

 

Al deze onderzoeken tesamen staan garant voor een uitgebreid medisch gebaseerd oogonderzoek. Eventuele ziektes zoals: hoge bloeddruk, melanoom, allergieën, diabetes, glaucoom en staar worden met dit oogonderzoek tijdig geconstateerd. Wij raden u dan ook aan om dit oogonderzoek jaarlijks te herhalen. Gemiddeld 1 op de 5 van onze  patiënten wordt geconfronteerd met niet eerder geconstateerd oogproblemen, terwijl ze jaarlijks hun ogen hebben laten controleren. Indien nodig kunt u in onze showroom ook uw nieuwe bril uitzoeken. Afhankelijk van de soort en type lens kunnen wij uw bril tussen de twee en tien werkdagen afleveren. Door de geavanceerde apparatuur en de zeer diepgaande kennis van ons oogheelkundig team kunt u bij BOKI ook terecht voor het perfect aanmeten van contactlenzen.

 

  • Of neem direct contact op!
    • +31 344 643436

    Of voor spoed gevallen.

    • +31 641-638343